Награды


Concursul „Invenţia anului”

Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova lansează ediţia a VII-a a Concursului „Invenţia anului”.

La Concurs se admit lucrări dezvăluite în brevetele de invenţie eliberate de AGEPI sau în străinătate pe parcursul ultimilor 3 ani, care au un impact pozitiv asupra dezvoltării economiei naţionale. Prioritate se va acorda invenţiilor a căror valorificare în producţie s-a soldat cu efecte economice concrete.

Concursul include următoarele două nominalizări: „Invenţia anului” şi „Invenţia anului creată de un tînăr inventator” (cu vîrsta pînă la 35 de ani).
Bilanţul concursului şi premierea învingătorilor vor avea loc la finele lunii iunie, în cadrul şedinţe festive dedicate Zilei Inventatorului şi Raţionalizatorului din republica Moldova.

Condiţiile de participare sunt expuse în Regulamentul de organizare şi desfăşurare a Concursului şi afişate pe pagina oficială a AGEPI (www.agepi.md). Cererile se primesc de către Comitetul organizatoric pînă la 30 aprilie 2011, pe adresa: str. Andrei Doga 24/1, MD-2024, mun. Chişinău, bir. 520.

Persoana de contact Aurelia Lupan, secretarul Comitetului organizatoric (tel.: 400-553; 400-593).